Wie zijn wij?

Ester

Marlies

iedere client de passende begeleiding.

Samen met iedere client zoekt zij het persoonlijke pad voor verandering en of herstel. Zij motiveert en stimuleert tijdens het proces, zoekt naar de individuele mogelijkheden en behoudt het overzicht. Ze geeft iedereen de aandacht en warmte die nodig is, met respect en grote zorgvuldigheid. Marlies werkt ook graag met kinderen en pubers. Zij is tevens coach Ik Leer Anders, een methode voor beelddenkers.

 

Daarnaast geeft ze trainingen, lezingen en workshops, om op deze manier ook anderen te laten delen in haar kennis.

Met haar achtergrond als verpleegkundige pakt ze ook de ingewikkelde medische problemen op en bekijkt vanuit de natuurgeneeskundige hoek wat daar de (aanvullende) mogelijkheden zijn. Mensen helpen om inzicht te krijgen in wat je lijf of je klacht je te vertellen heeft vind ze ontzettend mooi werk om te doen.

 

Ester heeft een warme persoonlijkheid en die warmte vind je ook terug in haar behandelingen. Met liefde en passie zoekt ze naar de beste oplossing en begeleiding voor jong en oud. Ze vindt het belangrijk om rustig de tijd voor iedereen te nemen.

Zoals haar naam staat voor een scheikundige verbin-ding, zo wil Ester ook graag een verbinding zijn; tussen de reguliere en natuur-geneeskundige kijk op de mens. Een verbinding tussen ouder en kind, tussen je hoofd en je lichaam.

Marlies integreert haar brede interesse en haar wijsheid graag in haar werk als natuurkundig therapeut.

Tevens gebruikt ze daarbij de kennis die ze opdoet tijdens de (aanvullende) cursussen die ze volgt.

Ze combineert verschillende therapieen en zoekt zo voor

Naast het werken met volwassenen, halen wij ook veel voldoening uit het werken met kinderen.

Veel kinderen vinden het lastig om zich staande te houden in deze tijd en hebben last van alle prikkels (voeding, vaccinaties, infecties, stress, allergieen etc.). Samen zoeken wij met hen uit wat er precies aan de hand is en wat we kunnen doen om de problemen op te lossen, zodat het kind weer kan stralen zoals het bedoeld is. Ook pubers helpen wij graag om in hun eigen kracht te gaan staan.

Ieder van ons heeft zijn eigen expertise, toch is onze opleiding in basis gelijk.

Wij zijn Ester de Bruin en Marlies Kooijman, na onze opleiding tot kinesioloog zijn wij samen onze praktijk gestart. Wij willen graag balans zoeken voor onze clienten, maar ook samen een balans zijn, elkaar in balans houden.

Lichamelijke klachten, zorgen of emoties kunnen een mens soms uit balans brengen. Wij zoeken met behulp van de spiertesten uit de kinesiologie uit welke oorzaak daaraan verbonden is en wat nodig is om daar verandering in aan te brengen.

Samen zijn wij

Praktijk@Balans.